Bieslook bietjes couscous
2008-10-05- Skill Level: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 300 gram couscous
300 ml kokende groentebouillon
250 gr gekookte bietjes
1 tomaat in kleine blokjes
3 bosjes bieslook geknipt
21/2 el extra vierge olijfolie
21/2 el citroensap
100 gram zachte geitenkaas
Method
Step 1
doe de couscous in een grote hittebestendige kom en voeg de bouillon toe. Dek af en laat afkoelen, roer af en toe de klontjes los met een vork.
Hak de bietjes in kleine blokjes, bewaar het sap. Voeg de tomaat, bieslook, bietjes en 2 el bietensap toe aan de couscous en schep alles goed door elkaar tot de couscous de kleur van bietjes heeft. Klop de olie, citroensap, zout en peper door elkaar en schep door de couscous.
Laat 30 minuten staan. Hoe langer je het laat staan, hoe rozer het wordt.
Serveer met de geitenkaas erbovenop.