Gehaktflappen
2008-09-04- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(4.8 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- +/- 200 gram gehakt
1 ui
150 gram gesneden champignons
2 voorgekookte wortels
handjevol doperwten
gehaktschotelmix van knorr
water
feta
bladerdeeg!!!!
ei
Method
Step 1
Verwarm de oven op 200 graden. Snij de groenten in kleine stukjes. Rul het gehakt gaar samen met de groenten in een wokpan. Voeg er een glas water en vervolgens de gehakteschotelmix doorheen. Snij de fetakaas in kleine blokjes (ik gebruik de Turkse feta in blik)en mengen maar. Feta hoeft niet perse, je kan dit ook gewoon weglaten.
Laat het geheel een beetje afkoelen...Plaats de vulling in de bladerdeeg en vouw deze dicht (in driehoek of rechthoek). Bestrijk de flappen met ei. Vervolgens voor ong. 20 min. in de oven.
!!!!!Voor de mensen die weinig tijd hebben kan je ook ipv wortels en erwten appart gewoon een pot met wortels en erwten gebruiken!!!!!!