Loader

Harsha van maismeel, boter en eieren

2008-08-23
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.3 / 5)

3.3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 500 g maismeel
    3 volle eetlepels roomboter
    zout
    1 ei
    lauwwarm water
    3 gekookte eieren

Method

Step 1

Meng in een kom de maismeel met ei, snuf zout, Giet er een scheutje water bij en kneed tot een samenhangend deeg ontstaat. maak je hand met een beetje water nat en vorm een deegbal.

Verwarm de Marokkaanse koekenpan (farah) en druk de deegbal plat circa1 cm in farah en bak deze aan beide kanten.

Als het klaar is wat gaatjes in deeg prikken en wat roomboter over verdelen en de gekookte eieren ook erbij..

Deel dit recept met anderen

Comments (6)

  1. posted by kmazaim on 27-10-2008

    Dit lijkt heerlijk op een zondagochtend. Ziet er heerlijk uit.

  2. posted by elviarr on 02-11-2008

    met muntthee mmmm

  3. posted by firdausnoor on 29-11-2008

    lekker echt ypische maokkaanse

  4. posted by firdausnoor on 29-11-2008

    sorry voor de typfouten, ik bedoede typische marokkaans

  5. posted by sadiye on 14-12-2008

    moet hier geen suiker in ?????

  6. posted by elviarr on 10-01-2009

    nee,maar als je het lekker vind kun je gerust wat suiker toevoegen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.