Loader

Cakerol met pudding

2008-04-01
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 12
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

12 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • banketbakkersroom:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -1 liter melk
    -4 eieren
    -150 gram suiker
    -140 gram maizena
    -1 pakje vanillesuiker
    Biscuitbeslag:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    -4 eieren
    -160 gram suiker
    -half lepeltje bakpoeder (theelepel)
    -2 vanillesuiker
    -100 gram bloem
    -80 gram maizena
    -4 lepels warm water

Method

Step 1

Banketbakkersroom:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Klop de eieren met de suiker tot een schuimige massa, roer er de maïzena eronder.Laat de melk opwarmen, en doe een deel van de melk bij de massa(maïzena, suiker, eieren) daarna giet je het mengsel terug bij de melk om verder door te koken tot het dik wordt.(voortdurend roeren!)

Biscuitbeslag:
~~~~~~~~~~~~~~
-Eieren+vanillesuiker+suikertot een schuimige massa mixen(10 minuten!).
Doe er 4 lepels warm water bij, nog 5 minuten door mixen .
Zeef de bloem en de maïzena en de bakpoeder er boven op.
Neem een grote lepel en roer er voorzichtig de bloem en de maïzena en de bakpoeder mee.(voorzichtig roeren zodat er lucht ontstaat!!).
neem een bakplaat van 30cm op 30cm.
Doe er bakpapier in, giet het mengsel er in.
bak het 10 tot 15 minuten in de oven .(150°)Moet een gouden kleur hebben .
neem een keuken handdoek maak ze even vochtig strooi er een beetje suiker op.
pak de biscuit uit de oven en leg ze op deze keukenhanddoek!
rol ze op, rol ze weer uit en giet de banketbakkersroom erop
en terug rollen en rol de keukenhanddoek erover tot ze koud is.
Ziet er lang uit maar is vlug gemaakt!!!
je MAG er ook bloemsuiker op strooien als versiering !!

Deel dit recept met anderen

Comments (17)

  1. posted by Rzinia on 02-04-2008

    dit ziet er heerlijkkkkk uit

  2. posted by Rzinia on 02-04-2008

    dit ziet er heerlijkkkkk uit

  3. posted by sjaahida on 02-04-2008

    zkersssssssssssss

  4. posted by sadiye on 09-10-2008

    ziet er erg lekker uit

  5. posted by sadiye on 17-10-2008

    heeft iemand deze al gemaakt?

  6. posted by sadiye on 18-10-2008

    hallo is daar iemand 😀

  7. posted by najelm on 18-10-2008

    en sadiye?is het gelukt bij jou? heb je die gemaaktt? ziet er lekker uit

  8. posted by sadiye on 18-10-2008

    haii ik heb hem gemaakt hij is helemaal gelukt.sowwwwwwwwwwwwww deze is echt heerlijk lekker zachte cake zeg hmmm echt een aanrader dames

  9. posted by flower on 23-11-2008

    lijkt me een makkelijk recept zal hem inshallah in l3eid maken

  10. posted by saloua26 on 03-12-2008

    Wat is mana

  11. posted by sadiye on 04-12-2008

    waar staat dat?

  12. posted by saloua26 on 04-12-2008

    er staat mazna na suiker 140 gram mazna

  13. posted by sadiye on 04-12-2008

    maizena is dat

  14. posted by Amifati on 23-01-2009

    ziet er moeilijk uit

  15. posted by moemina6 on 24-01-2009

    kan je gewoon de banket banketbakkersroom van de winkel gebruiken .

  16. posted by sadiye on 06-09-2009

    ik ga deze weer eens make

  17. posted by zeeman on 17-09-2009

    hoi meid bedoel 2theelepels vanillesuiker

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.