Kaas-zalmcake
2007-10-19- Cuisine: Belgische
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Yield: 4 personen
- Servings: 4 personen
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Voor 4 personen :
- 250 gr bloem
- 1 zakje gistpoeder
- 5 geklutste eieren
- 160 gr gesmolten boter
- 1 dl melk
- flink wat peper en een mespuntje zout
- 2 plakjes gerookte zalm
- gehakte dille
- 100 gr ricotta
Method
Step 1
Vermeng de bloem + gist + eieren + boter + melk + peper en zout.
Voeg aan dit mengsel de in stukjes gesneden zalm toe en de gehakte dille.
Op het einde de ricotta erdoor roeren en dit alles in een beboterde bakvorm gieten en +/- 45 minuten in de oven op 180° zetten
geen eigen recept hoor maar gevonden in een tijdschrift, uitgeprobeerd en goed bevonden
SMAKELIJK
posted by Amifati on 22-02-2011
kan je ook gewone zalm gebruiken