Loader

Kaas-zalmcake

2007-10-19
  • Yield: 4 personen
  • Servings: 4 personen
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Voor 4 personen :
    - 250 gr bloem
    - 1 zakje gistpoeder
    - 5 geklutste eieren
    - 160 gr gesmolten boter
    - 1 dl melk
    - flink wat peper en een mespuntje zout
    - 2 plakjes gerookte zalm
    - gehakte dille
    - 100 gr ricotta

Method

Step 1

Vermeng de bloem + gist + eieren + boter + melk + peper en zout.

Voeg aan dit mengsel de in stukjes gesneden zalm toe en de gehakte dille.

Op het einde de ricotta erdoor roeren en dit alles in een beboterde bakvorm gieten en +/- 45 minuten in de oven op 180° zetten

geen eigen recept hoor maar gevonden in een tijdschrift, uitgeprobeerd en goed bevonden
SMAKELIJK

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by Amifati on 22-02-2011

    kan je ook gewone zalm gebruiken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.