Kersentaart
2007-08-28- Cuisine: Nederlandse
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(3.8 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 125gram boter of margarine
125gram suiker
3eiren
250gram bloem
2tl bakpoeder
500gram kersen
1eiwit
50gram suiker
1 eidooier
50gram bloem
1/2 tl bakpoeder
Method
Step 1
Verwarm de oven op 180graden (hetelucht oven 160graden)
Roer boter, suiker, eieren zo lang dat het een lichtgele schuimige massa word.
Meng de bloem en bakpoeder goed en voeg dit toe aan de botermassa
Klop het stevig tot het luchtig is
Vul een ingevette springvrom met het beslag
Was de kersen, verwijder de pitten en de stelen en leg ze op het beslag, sla het eiwit met een beetje suiker zeer stijf, klop er de dooier door en tot slot bloem en bakpoeder
Giet het mengsel over de kersen en bak de cake 60-70 minuten
ik ga nog meer recepten van internet op www.tajin.nl doen
posted by miss ikkie on 04-09-2007
Komt deze niet van m.nl?
posted by amientje on 04-09-2007
wat is m.nl
posted by amientje on 04-09-2007
ik heb het op internet kijk deze site.
http://www.jannekes.nl/index.htm?url=/taart/index.htm
posted by amientje on 04-09-2007
dus dan kunnen jullie nog meer zoeken als er iets lekkers is
posted by amientje on 24-09-2007
ow oke
posted by amientje on 24-09-2007
ja wel daar komt die vandaan