Kiplevertjes met witte druiven
2007-02-14- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 500g kiplevers
200g witte druiven
50g boter
peper,zout
1 theelepel kerriepoeder
4 eetlepels appelsap
Method
Step 1
Spoel de kiplevers af onder stromende water.
Was de druiven en halveer .. verwijder de pitjes
Verhit boter in een koekepan en bak hierin de levertjes rondom bruin.
Neem de kiplevers uit de pan houd deze warm(schep kiplevertjes op een bord en zet dit op een pan met kokende water)Strooi er zout, peper, en kerriepoeder naar smaak over.
Blus de bakboter met appelsap en voeg de druiven toe.
Laat ze door en door warm worden en schep ze over de kiplevers.
posted by Nas on 15-02-2007
salaam en met wat eet jij dit dan? met rijst of brood! Volgens mij is t niet echt lekker!! maar ja de gekste dingen zijn meestal wel lekker!! beslama
posted by elviarr on 15-02-2007
hahah ik ben een persoon die wel bijna alles lust en uitprobeert maarja je moet van houden je kan t met rijst,brood ik vindt lekkerder met gebakken aardappeltjes.
posted by nour on 25-02-2007
ik vind dat het wel lekker uit ziet