Loader

Mini tompouce

2007-02-11
  • Servings: genoeg
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 13
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

13 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 2 pakjes bladerdeeg
    2 repen chocola
    geschaafde amandelen
    een pakje bakkersroom ( dr oetker)

Method

Step 1

snijdt de plajes bladerdeeg in 6 stukjes en prik er met een vork heel veel gaatjes in bak ze dan in de oven ong 7 a 10 min ( temp staat op de verpakking)

maak de banketbakkersroom zoals op de verpakking staat en doe die in een spuitzak

smelt de chocola en doop de helft van de bladerdeeg erin en strooi daarover de geschaafde amandelen die je even licht geroosterd hebt

spuit met de spuitzak een streep room op het lege bladerdeeg en bedek m met een chocobladerdeeg deel

hier ga je dik van worden… hihi je kan nie stoppen

Deel dit recept met anderen

Comments (12)

  1. posted by ellouisa on 12-02-2007

    Ziet er lekker uit! Jammer dat tompoezen altijd zo moeilijk te eten zijn hihi

  2. posted by sjaahida on 12-02-2007

    deze zijn lekker klein hap slik weg hihi

  3. posted by Mievrouw on 18-09-2007

    I LOVE’N IT

  4. posted by JufSamira on 20-09-2007

    Ik heb ze gemaakt en ze waren goed gelukt. Ik heb alleen met witte chocola gebruikt en chocoschaafsels.

  5. posted by sjaahida on 21-09-2007

    ook lekker toch 🙂

  6. posted by samya on 08-10-2007

    een tip om tompoezen zonder te knoeien maar toch elegant te eten:
    Deel de tompouche met je vork door de helft en eten maar 🙂

  7. posted by kadilin on 22-12-2007

    HELP !!!!!! Het water loopt me uit de mond , ziet er lekker uit.Alleen jammer hier in Marokko weet ik niet waar ik kant en klare bladerdeeg kan kopen. Is er volgens mij niet. Weet iemand hoe je goede bladerdeeg kan maken. Alle recepten uit kookboeken heb ik al geprobeerd maar het lukt me nooit

  8. posted by sjaahida on 24-12-2007

    Ik heb wel een recept in een kookboek staan maqar ik heb het nog nooit uitgeprobeerd…
    Het is ook heel veel werk

  9. posted by kadilin on 25-12-2007

    assalaam sjaahida mebrouk l’3eid 3ilikoem. Het is inderdaad veel werk heb het zeker 3 keer geprobeerd ben de hele dag bezig, veel rommel en geen goed resultaat.Jammer want ik ben gek op tompouchen.Maar er is sinds 14 dagen een hele grote supermarche geopend hier in Oujda.Daar verkopen ze alles eten en kleding wasmachines ed. zoiets als in belgie carrefour of de Makro. Ben er nog niet geweest, want ik was een maand in Nederland i.v.m.operatie echtgenoot. Ben pas zondags voor het feest thuisgekomen dus heb nog geen tijd gehad.
    Incha Allah heeft men het daar .Ik laat het je nog wel eens weten.In ieder geval bedankt voor je reaktie. Besslama

  10. posted by kadilin on 11-01-2008

    assalaam,dat was schrikken, had ik eindelijk bladerdeeg gevonden ja idd bij die nieuwe supermarche , kon ik het recept niet meer vinden . Gelukkig was onze zuster Samira zooooo lief om het via een link aan mij te berichten. Heb ze dan ook vanmiddag gemaakt en lekker hoor ik heb ze alleen met slagroom gemaakt en zal volgende week zeker moeten gaan sporten, want heb er veel te veel van gegeten en dat zo net na het feest hahaha

  11. posted by Samira82 on 11-01-2008

    hihi ik kon het ook niet meer vinden en heb toen maar bladerdeeg geprobeerd met de zoekfunctie 🙂
    Het is zeker lekker en makkelijk ook. Ik maak zelf ook weleens banketbakkersroom wat overblijft gaat in een wit broodje met poedersuiker als puddingbroodje 🙂

  12. posted by sjaahida on 17-03-2008

    weet je wat je dan ook eens zou moeten doen met je banketbakkersroom die over is…
    croissantje doormidden , vullen met de room, gesmolten choco eroverheen en daar strooi je wat geroosterde en geschaafde amandelen overheen , beetje poedersuiker en je gaat kapot genieten .
    Daarna ren je naar de sportschool en ga je als een gek an de slag om al die calorieën te verbranden hihi

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.