Loader

Makkelijke cake

2007-02-05
  • Servings: niet geteld
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingredienten:
    4 eieren
    1 glas olie
    1 glas melk
    1 bakpoeder
    1 vanille suiker
    1 glas suiker
    3 glazen zelfrijzend bakmeel
    Voor dit recept gebruik ik een glas van 200 ml
    Ik gebruik een ronde bakblik .

Method

Step 1

De oven voorverwarmen op 160 graden tijdens het maken van de cake.

Bereiding:

suiker, eieren, olie, melk, vanillesuiker goed mengen.

dan doe je de bakpoeder bij de meel en hussel door elkaar.

dan de meel glas voor glas door de mengsel.

de volgende glas meel pas erin doen als de vorige is opgenomen door de eimengsel.

dan vet je de bakblik in en bestrooi met meel.

dan doe je de bakblik in de oven in het midden op 160 graden voor 45 minuten.

als de cake klaar is kun je een lekkere glazuur erop doen wel even wachten tot de cake is afgekoeld.

ik hoop dat ie lukt dames

Deel dit recept met anderen

Comments (8)

  1. posted by miss ikkie on 05-02-2007

    je kan ook gewone bloem gebruiken, is makkelijker vind ik zelf. gewoon presies het zelfde en dan ongeveer 250 a 300 gram bloem. heel lekker en makkelijk

  2. posted by najou on 05-02-2007

    ik neem liever zelfrijzende bakmeel wordt de cake veel luchtiger door
    tenminste dat is mijn ervaring

  3. posted by miss ikkie on 05-02-2007

    eerlijk gezegd hebik nooit zelf rijzende bakmeel gebruikt. vandaar mijn ervaring hahah..

  4. posted by najou on 06-02-2007

    moet je zeker een keer proberen je zult zien dat er best wel verschil in zit

  5. posted by Cindarella on 08-02-2007

    Lekker makkelijk. Ga het zeker proberen..

  6. posted by kauthar on 01-09-2007

    haha ik en bakken ik ben benieuwd als ik het kan dan kan iedereen het!!!!

  7. posted by nissa on 17-10-2008

    ag meid het lukt je wel

  8. posted by manna on 23-01-2009

    het is leekker

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.