Makkelijke cake
2007-02-05- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: niet geteld
Average Member Rating
(4 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Ingredienten:
4 eieren
1 glas olie
1 glas melk
1 bakpoeder
1 vanille suiker
1 glas suiker
3 glazen zelfrijzend bakmeel
Voor dit recept gebruik ik een glas van 200 ml
Ik gebruik een ronde bakblik .
Method
Step 1
De oven voorverwarmen op 160 graden tijdens het maken van de cake.
Bereiding:
suiker, eieren, olie, melk, vanillesuiker goed mengen.
dan doe je de bakpoeder bij de meel en hussel door elkaar.
dan de meel glas voor glas door de mengsel.
de volgende glas meel pas erin doen als de vorige is opgenomen door de eimengsel.
dan vet je de bakblik in en bestrooi met meel.
dan doe je de bakblik in de oven in het midden op 160 graden voor 45 minuten.
als de cake klaar is kun je een lekkere glazuur erop doen wel even wachten tot de cake is afgekoeld.
ik hoop dat ie lukt dames
posted by miss ikkie on 05-02-2007
je kan ook gewone bloem gebruiken, is makkelijker vind ik zelf. gewoon presies het zelfde en dan ongeveer 250 a 300 gram bloem. heel lekker en makkelijk
posted by najou on 05-02-2007
ik neem liever zelfrijzende bakmeel wordt de cake veel luchtiger door
tenminste dat is mijn ervaring
posted by miss ikkie on 05-02-2007
eerlijk gezegd hebik nooit zelf rijzende bakmeel gebruikt. vandaar mijn ervaring hahah..
posted by najou on 06-02-2007
moet je zeker een keer proberen je zult zien dat er best wel verschil in zit
posted by Cindarella on 08-02-2007
Lekker makkelijk. Ga het zeker proberen..
posted by kauthar on 01-09-2007
haha ik en bakken ik ben benieuwd als ik het kan dan kan iedereen het!!!!
posted by nissa on 17-10-2008
ag meid het lukt je wel
posted by manna on 23-01-2009
het is leekker