Chow min met geroosterde kip
2007-01-28- Cuisine: Chinese
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 6
Average Member Rating
(4.1 / 5)
7 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- voor de kip:
een hele kip in stukjes gehakt
5 teentjes knoflook
flink wat zoete ketjap en een beetje zoute
zout
een paar druppels sesamolie
een stukje verse gember ( peper kan ook) van ong 5 cm
ev. een beetje zwarte peper
voor de bami:
2 pakken chinese mie
250 gr taugé
3 a 4 eieren
donkere sojasaus ( superieur zilver etiket)
vetsin
beetje olie
Method
Step 1
haal de vel van de kip die al in stukjes gehakt is en was m
rasp de knoflook en de gember, voeg hierbij de ketjap, zout, sesamolie en eventueel nog wat zwarte peper
meng het en laat het intrekken ( hoe langer hoe lekkerder)
als je het een tijdje hebt in laten trekken doe het dan op 200C in de oven ongeveer 45 min ( ligt eraan hoe groot je de stukken hebt)
voor de bami:
bereid bami als op het pakje staat
doe een beetje olie in de pan bak hierin de eieren doe er dan de soyasaus en de vetsin bij
goed doorroeren en dan tage en uitgelekte bami bij goed doorelkaar husselen en klaar
je kan er eventueel ook nog wat paksoi doorheen doen
posted by fatimayasmina on 29-01-2007
deze is ook heel erg lekker ook lekker geproeft ahahaha dank je sjaahida
posted by sjaahida on 29-01-2007
geen dank meid fijn dat je het lekker vond