Lange vingers met slageroom
2006-12-11- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(4.4 / 5)
9 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
1 pakjes lange vingers.
1 zakje klopfix
vanillesuiker
volle melk (om in te dompelen)
1 pakje slagroom.
kokos
Method
Step 1
slagroom maken:
pak slagroom + 1 zakje klopfix+ vanillesuiker dat ga je met de mixer mixen tot je slagroom heb.
Dan ga je een lange vinger in de melk dompelen en dan doe je slagroom weer een lange vinger in de melk dompelen en dan aan elkaar plakken en dan door de kokos. en als je dat allemaal heb gedaan doe je ze bedekt
in de koelkast voor een nachtje.
dompel de koekjes maar 1 keer in melk anders worden ze te zacht..
‘t is beetje een vage foto zo komen ze onveer eruit te zien.
posted by lady_danger on 15-12-2006
toppie
posted by citroentje on 15-12-2006
leuke ideetje….hoe kom je erop!!!
posted by mijngevoel on 10-01-2007
ik heb ze eergisteren gegeten bij een fam bezoek.Zag er heel leuk uit en smaakte heerlijk.Echt een feestelijk en gebakachtig koekje..
posted by libeluli on 19-01-2007
SALAM SALMITA
DEZE GA IK INSHALLAH VANAVOND MAKEN, MORGEN EENBEZOEKJE BRENGEN MET DEZE HEERLIJKE KOEKJES, IKLAAT JE WETEN
ALEIKOUM SALAM
posted by libeluli on 22-01-2007
salam salmita, deze hebik gemaakt en ze waren lekker.ook heb ik een variatie ervan gemaakt: de koekjesop de bodem vd schaal, de slagroom erop met vainileesuiker gemixt, blikje pezikke in halve maantjes, en dan kokos, en dan 2 uur in de koelkast, lekker snel en handig_!daaaaaaaaag aleikoum salam
posted by Sumaya on 02-03-2007
salaam sis, lijkt me heerlijk. Maar is het nou een soort gebakje, moet je het dan met een vrokje eten, of is het wel een beetje handzaam hhaa
posted by libeluli on 02-03-2007
salam aleikoum, ik zal je efe uit de brand helpe, je kan ze gewoon met je handen eten, en ze zijn echt gruwelijk lekker want ik heb ze laatst weer gemaakt! gewoon doen. aleikoum salam libby
posted by sjaahida on 03-03-2007
deze ga ik zo denk ik ook maar maken voor morgen maar dan met choco glazuur eroverheen en dan de cocos
posted by sjaahida on 03-03-2007
salaam ik heb ze ook gemaakt helaas niet meer met glazuur daar had ik geen tijd meer voor maar ze zijn inderdaad lekker
posted by Sumaya on 28-03-2007
is het normaal dat ze zo slap worden, ook in de koelkast blijven het van die slappe dingen, ik kan ze niet eens normaal oppakken.
En de slagroon, moet je die helemaal dik kloppen of moet die nog een betje vloeibaar blijven??
posted by sjaahida on 28-03-2007
je moet ze echt gelijk weer uit de melk halen anders worden het idd van die slappe dingen dat had ik ook. de slagroom moet helemaal dik neem ik aan. dat heb ik wel gedaan
posted by lallakouzina on 11-03-2010
Hallo dames,kan ik ze ook 2 dagen goed verpakt in de koelkast bewaren?Zijn ze dan nog goed?