Loader

Gevulde courgette

2006-12-04
  • Servings: 10 a 12 stuks
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Loempia met gehakt

  • Aardappel-gehakt pasteitje

    Aardappel-gehakt pasteitje

  • Tonijnflappen

    Tonijnflappen

  • Garnalenbriwats

    Garnalenbriwats

  • Guacamole

    Guacamole

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 2 courgettes
    350 gr gehakt
    zout peper
    een teentje knoflook
    ev. nog kruiden naar smaak

Method

Step 1

snipper het teentje knoflook

bak het samen met het gehakt

roer het flink door zodat het gehakt korrelig wordt ( rullen)

doe er naar smaak zout en peper bij

snijdt de courgettes in 5 a 6 stukjes en schil m

zet een pannetje met water op het vuur en laat het water koken

doe hier de courgettes in en laat 2 min blancheren ( dus beetgaar worden)

haal de courgettes uit het water en spoel af met koud water

hol ze dan uit met een lepel en vul met gehakt mengsel

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by lekkerbek on 08-12-2006

    hoi sjaahida wat doe je als je de courgette gevuld hebt moet het dan niet even in de oven???

  2. posted by sjaahida on 11-12-2006

    hoi, nee het zijn zeg maar hapklare porties die je gewoon zo eet.
    Ze zijn beetgaar dat hoort zo daardoor smaakt het lekker fris.Dus heel weinig werk

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.