Loader

Witte bonen met gehakt

2006-10-29
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Blik gekookte witte bonen.
    1 eetl tomatenpuree
    100 gram gehakt
    anderhalve eetlepel boter
    1 ui
    kippenbouillonblokje

Method

Step 1

Doe in een pan de boter en wanneer deze gesmolten is voeg je de gehakt en ui toe. Voeg de tomatenpuree toe, zout, paprikapoeder, peper en water (het liefst waar de bonen hebben ingezeten) en voeg 1 kippenbouillonblokje toe en breng dit aan de kook.

Als alles kookt de bonen toevoegen, omroeren en met gesloten deksel ongeveer 5 min laten koken. Je kunt als het nodig is alles nog verdunnen met warm water...

Laat alles nog ongeveer 10 minuten op de kleine vlam staan.

Lekker bij Turkse rijst.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by miss ikkie on 17-01-2007

    jammer dat je geen foto hebt..

  2. posted by gadjia 82 on 04-05-2007

    ik ben er mee eens met miss ikkie het lijk wel lekker maar hellaas is er geen foto

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.