Lasagna met geitenkaas en spinazie
2006-09-28- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(5 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Ingrediënten:
olijfolie
ui
knoflook
rundergehakt
verse spinazie
geitenkaas
lasagnebladen
Method
Step 1
Bereiding:
- verhit olijfolie, bak hierin ui tot hij glazig is, en voeg dan uitgeperste knoflook toe en gehakt.
- bak tot het gehakt rul is, zet het dan even apart.
- verhit weer olijfolie, roerbak hierin verse (of diepvries) spinazie tot het meeste vocht eruit is.
- voeg de geitenkaas toe, en bak nog totdat het een mooi mengsel is.
- vet een ovenschaal in, leg hierin een laagje gehaktmengsel, dan lasagnebladen, dan een laagje spinaziemengsel, dan weer lasagnebladen, dan weer gehaktmengsel, lasagnebladen, spinaziemengsel, lasagnebladen. Strooi er geraspte kaas over.
De lasagnbladen moet je ffe kijken op de verpkaking of je die moet voorkoken of niet. Want dat verschilt per pak.
eet smakelijk Homisa 😉
ps. als ik het maak, zal ikw el een foto toevoegen.
posted by homisa on 28-09-2006
thanxssss..
ik laat je het je wel weten hoe het heeft gesmaakt…
boesa choekran bezaf
posted by homisa on 01-10-2006
salaam
hij was super heb het 2 keer gemaakt. de tweede keer heb ik het met filo daag gemaakt en dat is ook heel lekker… choekran…groetjes
posted by sihamkleuter on 02-10-2006
oooeh nu heb ike rook weer zin in.
Ik zal het oook een keer met filodeeg proberen.
bedankt voor de tip!