Loader

Lasagna met geitenkaas en spinazie

2006-09-28
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingrediënten:
    olijfolie
    ui
    knoflook
    rundergehakt
    verse spinazie
    geitenkaas
    lasagnebladen

Method

Step 1

Bereiding:

  1. verhit olijfolie, bak hierin ui tot hij glazig is, en voeg dan uitgeperste knoflook toe en gehakt.
  2. bak tot het gehakt rul is, zet het dan even apart.
  3. verhit weer olijfolie, roerbak hierin verse (of diepvries) spinazie tot het meeste vocht eruit is.
  4. voeg de geitenkaas toe, en bak nog totdat het een mooi mengsel is.
  5. vet een ovenschaal in, leg hierin een laagje gehaktmengsel, dan lasagnebladen, dan een laagje spinaziemengsel, dan weer lasagnebladen, dan weer gehaktmengsel, lasagnebladen, spinaziemengsel, lasagnebladen. Strooi er geraspte kaas over.

De lasagnbladen moet je ffe kijken op de verpkaking of je die moet voorkoken of niet. Want dat verschilt per pak.

eet smakelijk Homisa 😉

ps. als ik het maak, zal ikw el een foto toevoegen.

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by homisa on 28-09-2006

    thanxssss..
    ik laat je het je wel weten hoe het heeft gesmaakt…
    boesa choekran bezaf

  2. posted by homisa on 01-10-2006

    salaam
    hij was super heb het 2 keer gemaakt. de tweede keer heb ik het met filo daag gemaakt en dat is ook heel lekker… choekran…groetjes

  3. posted by sihamkleuter on 02-10-2006

    oooeh nu heb ike rook weer zin in.
    Ik zal het oook een keer met filodeeg proberen.
    bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.