Loader

Perziksterren

2006-07-26
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 17
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

17 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 6 plakjes bladerdeeg
    1 blik perzikhelften
    1 eidooier
    1 el melk
    Poedersuiker of abrikozenjam

Method

Step 1

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en leg een perzikhelft in het midden. Snijd vanaf de punten tot de rand van de perzik in.

Vouw dan om en om 4 punten naar het midden (zie foto) zodat je een soort molentjes krijgt.

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Klop de eidooier met de melk los en bestrijk de sterren hiermee. Bak ze in de oven voor ongeveer 15 minuten gaar en bestrooi ze met poedersuiker of bestrijk met abrikozenjam.

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by sami on 26-07-2006

    jij ben echt een kok man top.

  2. posted by Djazair_girl on 02-08-2006

    Ook leuk om dit kids te laten doen in de vakantie. Mijn dochter gaat het morgen maken. Thanxs!!

  3. posted by Mvr.Tajina on 14-10-2006

    hmmm… dese is egt lekker !!!
    Ga zOw dOor meid
    Jij bent echt Onze kOokqueen 😛

    x.

  4. posted by Nana21 on 23-10-2006

    Tbarkelah 3leek! Jij bent echt een toppertje… dit ga ik morgen proberen! InshAllah

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.