Kaneelcakejes
2006-05-25- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(3.4 / 5)
9 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 200 gr bloem
200 gr boter, gesmolten
200 gr suiker
5 eieren
1 el kaneel
Half zakje bakpoeder
1 zakje vanillesuiker
Voor het glazuur:
Half kopje poedersuiker
Citroensap of water tot een glad glazuur ontstaat
Method
Step 1
Zeef bloem met bakpoeder en kaneel.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Mix de eieren met de suiker en vanillesuiker luchtig en lichtgeel. Mix dan beetje bij beetje de gesmolten boter erdoor.
Voeg dan de gezeefde bloem beetje bij beetje toe en mix alles luchtig en glad. Giet het dan in muffinvormpjes of tulbandvormpjes en bak ze in 15-20 minuten gaar.
Bestrijken of besprenkelen met glazuur en bestrooien met poedersuiker.
posted by nour on 25-05-2006
het lijkt wel makelijk en zien er ook eens lekker uit
posted by nouria_24 on 26-05-2006
inderdaad ziet er lekker en vooral simpel uit! ga het snel is proberen
posted by fatma_narif on 03-08-2006
heb ze net gemaakt, ze zijn heerlijk
alleen zijn ze niet zo donker als op foto
posted by ellouisa on 13-05-2007
Goed om te horen meid, misschien had je wat minder kaneel erbij gedaan dan ik 🙂
posted by ikramhoeb on 29-09-2008
het lijk me lekker ik heb een vraag je maar citroen sap moet ik een half kopje doen of alleen kelin beetje graag wil ik het weten groetjes