Ovenschotel met gehakt en sperziebonen in tomatensaus
2006-04-02- Skill Level: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(4.2 / 5)
13 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 500 gr gehakt
1 grote ui
Zout en peper
1 bouillonblokje (rund of schaap)
1 pakje tomato frito (heinz of eigen merk)
450 gr diepvriessperziebonen of verse
1 pakje kaassaus van maggi
Rijst
Method
Step 1
Bak het gehakt rul met zout en peper. Snijd de ui in kleine stukjes of in ringen. Voeg die toe aan het gehakt en bak even mee. Doe dan de sperziebonen erbij (de verse even 5 minuutjes voorgekookt) en laat dit 10 minuten bakken. Voeg 1 bouillonblokje toe en laat dit even meesudderen. Dan de tomato frito erbij en goed mengen. Laat het doorwarmen. Vet een ovenschaal in met olie of boter. Maak de kaassaus van maggi klaar volgens de verpakking. Giet de tomatensaus in de ovenschaal en giet hierop de kaassaus. Zet de schaal dan in een voorverwarmde oven van 180 graden en laat het in een kwartiertje door en door warm worden.
Lekker met gekookte rijst en salade.
posted by marocovic on 03-04-2006
HHHHHHMMMMM ik heb het gemaakt en het is super lekker
posted by ellouisa on 03-04-2006
😀
posted by marocovic on 03-04-2006
ellouisa ga alsjeblieft niet weg
posted by ellouisa on 04-04-2006
nee meid, ik heb besloten te blijven :kus:
posted by mamaatje on 13-02-2007
hmmm ik heb het gemaakt en het was echt lekkerrrrrrrrr!!!! dank je wel!!!!