Loader

Brood, groenten taart

2006-03-10
  • Servings: 4
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.5 / 5)

2.5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 3 sneetje oude witte brood
    1 blik tonijn
    stuk of 10 champinon
    half prei
    1 grote aandappel in kleine stukjes gesneden
    1 gele paprika
    4 eiren
    100 gr kaas

Method

Step 1

aandappel heel kleine snijden, broodtje in heel kleine sukjes snijden

verder groenten allemaal in kleine stukjes snijden

prie in ringen

alle groenten in een bak met beetje olie bakken, niet veel olie gewoon 2 lepel en blijven roeren tot alles beetje zach is

klop de eiren met helft van de kaas in een kom, doe, zout, peper, komijn, rode peper beetje sambal door en alles goed kloppen

een ovenschaal of cakevrom invetten, doe de gebakken groenten erin en dan de blik tonijn, en dan de ei mengsel erop even met een lepel erop drukken

nu nog wat laagje geraspte kaas over heen

op 200 grad 20 tot 30 minuten, tot bovenste laagje bruin is

in plakes snijden

voor wie gek op hartig dingen is dat perfect ,makelijk en heerlijk , lekker met een salade erbij of soepje of gewoon een plakjes als je trek hebt, als je de ene ingriedient niet thuis hebt kan je gewoon iets anders toevoegen wat je lekker vind en denkt dat goeie combinatie zal zijn ,

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.