Yummiespijs
2006-02-07- Cuisine: Italiaanse
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
Average Member Rating
(5 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Amandelolie (in het bakschap van de supermarkt)
1 pak lange vingers
4 sinaasappels
4 repen melkchocolade
Amandelschaafsel
melk
enkele takjes munt
Hulpmiddelen: Diepe glazen schaal. Kleine pan en grote pan voor het verwarmen van de chocoladerepen.Schaaf of foodprocessor.
Method
Step 1
Rasp de schil van 2 sinaasappels. Verwarm de chocoladerepen au bain Marie. Voeg een scheutje (warme) melk toe.Schil de sinaasappels en verdeel ze in partjes. Ontpit de partjes.Schaaf de amandelen grof.
Bestrijk een diepe glazen schaal met amandelolie. Beleg de bodem met lange vingers. Leg hierop een laagje sinaasappelpartjes. Bestrijken met de au bain Marie gesmolten chocolade. Daarop weer een laag lange vingers en een laag sinaasappelpartjes en bestrijken met chocolade. Herhaal dit enkele malen. De laatste keer het restant van de chocolade erover.Daarop de sinaasappelrasp en het amandel schaafsel.
Versier met wat takjes munt en laat opstijven in de koelkast.
Koel serveren!
posted by marocovic on 08-02-2006
hallo hoe veel gram zit er in een reep chokolade b v d
posted by culimam on 08-02-2006
100 gram per reep kan je rekenen. Je kunt ook pure chocolade nemen, daar zitten wat minder caloriën in.