Pasta-ovenschotel met gehakt en spinazie
2006-01-31- Cuisine: Italiaanse
- Skill Level: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(4.7 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 300 gr gehakt
1 ui
1 teentje knoflook
1 pak diepvriesspinazie a la creme
1 bakje champignons
Zout en peper
1 pakje/pot tomatensaus
1 rode paprika
Pasta naar keuze (300 gr)
Gehaktkruiden
Paprikapoeder
Mespuntje saffraan
Mespuntje sambal
Geraspte kaas
Method
Step 1
Kook de macaroni gaar met wat zout. Snipper de ui en de knoflook en fruit die even aan in een koekenpan. Kruid het gehakt met gehaktkruiden en bak het mee met de ui en knoflook. De paprika in stukjes snijden en ook de champignons. Ook even meebakken tot het wat geslonken is. Dan de tomatensaus erbij (en eventueel wat water of bouillon). Goed doorwarmen. De spinazie opwarmen in een pannetje.
Neem een ovenschaal en vet die in met wat olie. Begin met een laagje tomatensaus, dan een laagje macaroni, dan een laagje spinazie enz. Eindig met een laagje saus en strooi daar geraspte kaas overheen. Zet in een oven van 200 graden tot de kaas gesmolten is.
Eet smakelijk!!
posted by shma1 on 07-03-2009
hoi hoi ik wil het strax maken maar kabn het ook met verse spinazie?
posted by oemabubakr on 24-04-2009
Ik heb het vandaag gemaakt….ben benieuwd hoe het strakjes zal smaken…het ziet er in elk geval lekker uit…baaraka ALLAHOE fieki voor het recept!