Tajine met sardientjes
2005-12-11- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(4 / 5)
10 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- sardines
garnalen
tomaten
peterselie
citroen
komijn
peper
zout
olie
knoflook
paprikapoeder
Viskruiden van Verstegen
citroensap
Method
Step 1
Maak de sardientjes schoon laat ze marineren in een sausmarinade van olijfolie, komijn, zout, viskruiden, knoflook, peterselie, citroensap, peper en een beetje zout, paprikapoeder.
Schil en snijd de tomaten in kleine blokjes en laat het koken in een scheut olijfolie, voeg beetje zout en peper, peterselie.
In de tagine doe de sardientjes en als de tomatensaus klaar is voeg je dat toe bij de sardien. Laat het ff koken en voeg garnalen toe en een halve citroen.
Eet smakelijk!
posted by pareltje on 11-12-2005
hhmm ziet er heerlijk uit.
posted by ellouisa on 11-12-2005
Klinkt ook superlekker!!
posted by ellouisa on 11-12-2005
hoeveel tomaten gebruik je?
posted by Nacira on 13-12-2005
Ongeveer 4 tomaten
posted by ellouisa on 13-12-2005
dankje nacira!
posted by kippetje on 14-03-2006
Hoe lang moet het ongeveer koken?
posted by Nacira on 21-04-2006
De tomatensaus omgeveer 5 a 10 min. en de sardientjes 5 min. als je garnalen erbij hebt toegevoegd dan 3 min koken
posted by Laloucha on 02-03-2008
kan ik dat ook met makreel maken.
posted by esmoe on 24-10-2008
ik heb het geplobeert hmmmm lkrrrrrrr 🙂
posted by risala on 19-08-2010
mmm…??gaat tajin niet breken als je het op het kookplaat zet