Gevulde paprika’s met couscous
2005-11-15- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(2.8 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 150 gram couscous
250 ml bouillon (ik heb kippenbouillon gebruikt)
2 grote rode paprika's
1 blik tomatenblokjes, uitgelekt
200 gram olijven in plakjes
1 rode ui, in kleine stukjes
Method
Step 1
Zet de paprika's 2 min. in de magnetron (afgedekt).
Wel de couscous met de bouillon. Gooi de andere ingredienten bij de couscous en vul de paprika's (of tomaten dus).
Zet het onder de heetste stand van de grill (250 graden) voor 20 minuten.
Ik heb het met salade geserveerd, maar mss ook wel lekker met bv gebakken worstjes of kippevleugeltjes ofzo. Voor de vleesliefhebbers dus.
Het is een variatie op een AH recept. Ik denk dat het lekkerder is met tomaat, dus een tomaat vullen en die in de oven zetten, want ik vind paprika best sterk qua smaak.
Voor 2 personen, denk ik.
posted by Nacira on 16-11-2005
Hmmm apart en ziet er lekker uit
posted by soumiariffia on 18-11-2005
Lekker hoor 😀 Byebye X soumiariffia