Loader

Tagliatelle met basilicum, tomaten en olijven

2005-11-14
  • Yield: 3 personen
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Voor 3 personen:
    300 gr tagliatelle bicolore (of gewone)
    100 gr geraspte kaas
    Handje zwarte olijven zonder pit
    1 grote vleestomaat
    300 gr kipfilet
    2 el gedroogde basilicum
    2 teentjes knoflook
    Scheutje (olijf)olie
    Zout en peper

Method

Step 1

Bak de kipfilets met zout en peper goudbruin en gaar.

Kook de tagliatelle volgens de verpakking.

Meng olie, basilicum, knoflook en een snufje zout tot een mooi papje. Als de tagliatelle gaar is dit papje erdoor roeren en ook de helft van de geraspte kaas erbij. Laat dit lekker smelten op een warmhoudplaatje.

Snijd de olijven in hele kleine stukjes.

Ontvel de tomaat en snijd deze ook in ministukjes.

Serveer de tagliatelle met de kipfilet en strooi over de tagliatelle de stukjes olijf, tomaat en de rest van de geraspte kaas.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.