Kersen kwarktaart
2005-11-08- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(3.7 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 1 pak lange vingers
110 gram zachte boter
200 gram kwark
50-75 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
3 el citroensap
2,5 dl slagroom
1 zakje slagroomversteviger van dr Oetker
1 pot kersen
2 zakjes taartglazuur van dr. Oetker
3 el suiker
Witte chocolade
Method
Step 1
Lange vingers in een plastic zak doen en fijnmaken met een deegroller. Met 110 gram boter mengen. Binnenrand van een springvorm bekleden met bakpapier, de massa erin doen en goed aandrukken.
Kwark met 50-75 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker en 3 el citroensap mengen.
Slagroom een halve min. kloppen, zakje slagroomversteviger toevoegen en dan stijf kloppen. De slagroom door de kwark scheppen en dan over de bodem verdelen.
Kersen laten uitlekken, de kersen versier je de taart mee. En de sap opvangen en hiermee maak je glazuur met aanwijzingen op het zakje van de, je voegt bij het sap ook 3 el suiker toe.
De witte chocola met een scherp mes raspen en de dan over de rand van de taart verdelen zie foto.
Ongeveer 3 uur in koelkast.
Eet smakelijk!
posted by sihamkleuter on 08-11-2005
dit is echt een receptvoor aziz 🙂
posted by serenity on 08-11-2005
Lijkt me heerlijk!
En vooral makkelijk te maken, da’s altijd goed! 🙂
posted by Nacira on 08-11-2005
hahah, nou meid maak het dan voor hem.
En het is inderdaad erg makkelijk om te maken, ik was er gisteren binnen een half uur klaar mee. Aleen heeft het wel ongeveer 3 uur tijd nodig om in de koelkast stijf te worden. Dat ben ik vergeten erbij te vermelden.
posted by soulfa on 08-11-2005
ziet er heerlijk uit
posted by chefkokkin on 08-11-2005
ziet er heerlijk uit!
Heb je normale kwark gebruikt of met smaakje?
posted by Nacira on 09-11-2005
Normale kwark heb ik zelf gebruikt. Suc6
posted by chefkokkin on 09-11-2005
nog een klein vraagje je hebt het over de kersen water dat moet je opvangen en dan…………………..
dank je
posted by Nacira on 09-11-2005
Ongeveer 4 el sap roeren met 2 zakjes taartglazuur en suiker en de rest van de sap laten koken, als het sap gekookt is dit met de taartglazuur goed mengen. Eerst de kersen over de kwark verdelen. En dan de glazuur erover verdelen en in de koelkast laten opstijven. Is het duidelijk, sorry soms ben ik zo snel aan het typen en dan vergeet ik om het duidelijk uit te leggen 🙂
posted by chefkokkin on 10-11-2005
Heel duidelijk meid ziet er erg lekker uit mag je een keer bij mij komen maken! hahahahah
posted by Nacira on 11-11-2005
iNSHALLAH, WAAROM NIET
posted by Amifati on 30-10-2010
wat is kwark