Loader

Sla van tomaten en garnalen

2005-10-30
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Rijst- en tonijnsalade

  • Sinaasappel-spinaziesalade

    Sinaasappel-spinaziesalade

  • Spaanse aardappelsalade

    Spaanse aardappelsalade

  • Turkse komkommer salade

    Turkse komkommer salade

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • * 1 doosje kers/cherrytomaten (250 gram)
    * 2 teentjes knoflook
    * 200 gram grote gekookte, gepelde garnalen
    * 5 eetlepels olijfolie
    * 1 eetlepel citroensap
    * zout en peper
    * 1 eetlepel fijngehakte peterselie

Method

Step 1

Snijd de gewassen tomaten doormidden. Hak de gepelde tenen knoflook klein. Roer olijfolie, citroensap en knoflook door elkaar. Leg de garnalen minstens een uur in deze marinade.

Bestrooi de kerstomaten met zout en peper. Schep ze in een bakje en meng de garnalen met de marinade door de tomaten. Strooi er peterselie over en serveer.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.