Griesmeelpudding met fruit
2015-01-16- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 6
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(3.5 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 liter melk
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 gram griesmeel
- 75 gram suiker
- zout
- aardbeitjes
- muntblaadjes
- slagroom
Method
Step 1
Breng de melk met de vanillesuiker aan de kook. Strooi er de griesmeel, de suiker en een snufje zout in. Laat al roerende ca. 10 minuten koken tot het dik is. Schep in een puddingvorm en laat afkoelen.
2 uurtjes in de koelkast en de pudding omdraaien op een dessertbordje, garneren met aardbeien en munt en als laatste een toefje slagroom.
Smakelijk
posted by Fati7a on 25-10-2005
Ziet er heel lekker uit, masha’allah!
Ik heb wel een vraagje. Ik heb geen puddingvorm. Kan je ook gewoon (licht ingevette) glazen gebruiken? Een paar kleinere porties maken en dan in de koelkast..jawel toch..?
posted by Samyrah on 25-10-2005
Ja kan maar je moet de glazen niet invetten maar gewoon even spoelen met water voor je de pudding erin giet.
posted by Fati7a on 25-10-2005
Oh kijk, daar had ik zelf niet aan gedacht. Dank je wel.
posted by Goegie* on 26-10-2005
Zeg zusters, wat is griesmeel precies? Is dat smid? 😮
posted by Samyrah on 26-10-2005
Ja dat si smid idd 😉
posted by Goegie* on 26-10-2005
Dankje, dat is snel. 🙂 En is dat dan groffe of fijne? Laatste vraag! 😀
posted by Samyrah on 26-10-2005
hahah ja zit hier op het werk achter mijn pc daarom zo snel;à
fijne smid heb je het beste resultaat.
groetjes
posted by Goegie* on 26-10-2005
Barak Allahoe Fiekie! Das makkelijk en beter voor mij natuurlij, ga het zeker eens proberen Insha Allah! Liefs!
posted by MADAME CUISINE on 26-10-2005
voor griesmeelpudding kan je beter griesmeel uit de supermarkt halen van het merk koopmans of van Atlanta.
posted by Samyrah on 26-10-2005
We doen het thuis gewoon met fijne smid en lukt altijd 😉