Bananencake
2005-10-20- Course: Dessert
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 100 gram boter
- 225 gram bruine suiker
- 1 losgeklopt ei
- 225 gram volkorenmeel
- 1/2 theelepel zout
- 1/2 theelepel bakpoeder
- 4 eetlepels yoghurt
- 2 rijpe bananen
- 50 gram rozijnen
- 100 gram gemengde noten (of sesamzaadjes of zonnebloempitten)
Method
Step 1
Verwarm de oven voor op 180°.
Maak de boter zacht en meng met de bruine suiker. Langzaam het losgeklopt ei toevoegen. Gezeefde bloem toevoegen, samen met zout en bakpoeder. Dan de yoghurt, geprakte bananen, rozijnen en noten toevoegen, en even goed blijven roeren.
Het mengsel in een ingevet bakblik gieten en bakken op 180° gedurende 1 uur.
Als je niet weet wat te doen met die laatste banaan in de fruitschaal ……
posted by fati on 21-10-2005
in welke bakblik moet ik die doen ik heb die van ronde van 30 en die lange van 30 cm
posted by Samyrah on 21-10-2005
Dat kan je zelf kiezen hoor, zelf gebruik ik altijd een rond, maar dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur.
posted by fati on 21-10-2005
ok badank schatje