Gevulde paprika
2005-10-18- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(4.1 / 5)
11 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Voor de vulling:
- Halve pakje rijst
saffraan
- 1 lepel Marokkaanse kruiden
- halve kilo kefta (gehakt)
- 1 ui
- 1 paprika
- beetje kosbar
- 1 hete peper/ of sambal
- verder heb je 3/4 paprika's nodig die moet je van binnen en buiten schoonmaken en wegleggen.
Method
Step 1
Bak de uien, paprika kosbar de hete peper tot een charmila dan gooi je de kefta erbij en zout op smaak dan goed roeren dan een lepel Marokkaanse kruiden beetje saffraan erbij.
Ondertussen moet je de rijst koken dan als die gaar is even laten uitlekken en afkoelen dan gooi je die er ook bij de kefta mengsel dan goed roeren dan vul je de paprika's goed.
Dan zet je en stoompan aan de kook je leg je de paprika's in de stoompan met de opening naar boven.
Laat ze stomen tot de paprika goed gaar is en dan even laten afkoelen niet te lang ze moeten wel warm gegeten worden.
Eet smakelijk!!!!!!
posted by ceuta on 18-10-2005
mmm ben er gek op
posted by miss france on 18-10-2005
ja ik maak het ook, of gevulde tomaat of calamars…hmmm
posted by oem_mujahid2 on 30-10-2005
mmm lekker zeg!!!
posted by Touria on 10-11-2005
Hoeveel rijst ongeveer? 250gr of 125 of 500 gr?
posted by chefkokkin on 11-11-2005
weet niet wanneer je dit hebt gevraagd touria sorry voor de late reactie maar je kan zelf kijken hoeveel je gebruikt ik gebruik meestal een klein pakje rijst daar de helft van
Succes
posted by Touria on 14-11-2005
Maak niet uit joh maar toch bedankt!;)
posted by Juffie on 11-10-2006
HOI vraag en hoop dat je mij kan helpen. Als ik de rijst gekookt en al in de paprika stop om te stomen, raakt het dan niet overgekookt?
posted by cherry on 11-11-2008
neeje
posted by chahira on 18-03-2009
doe je de deksel op de stoom pan of laat je het gewoon zonder deksel somen…
posted by Miss Safae on 29-11-2010
uhh wat bedoel je met marokkaanse kruiden?
bedoel je gewoon de kruiden die in kefta moeten wela?
hoop dat je snel antwoord wil dit namelijk vrijdag avond maken:)