Loader

Pasta met broccoli roomsaus

2005-10-09
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 300 gr gehakt (of kipfilet) 
    - 1 grote broccoli
    - 1 rode paprika
    - 1 grote ui
    - fusilli pasta
    - groene pesto
    - zwarte peper
    - zout
    - olijfolie
    - 125 ml Crème fraîche

Method

Step 1

Maak de broccoli schoon, met water en een snufje zout aan de kook brengen.

Breng de pasta ook aan de kook met wat olijfolie (zodat het niet gaat plakken) en snufje zout.

In een hapjespan gehakt bakken in olijfolie, daarbij doe je dan snufje zout, peper en twee eetlepels groene pesto.

Dit laat je rustig bakken ondertussen snijd je de ui en paprika in kleine blokjes en die bak je dan ook mee.

Als de broccoli gaar gekookt, ff afgieten en bij het gehakt mee bakken als laatste doe je de crème fraiche erbij.

Je zal zien dat het een romige volle saus wordt die kan je op je pasta serveren.

Ik maak deze pasta ook soms zonder paprika maar de paprika kleurt het wel mooi maar je kan varieren met andere groentes

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.