Loader

Nasi op Shnieula’s wijze

2005-10-06
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • * 400 gram gele rijst
    * 1 kipfilet
    * wortels
    * sperziebonen
    * mais
    * groene en rode paprika
    * doperwten
    * 2 pakjes nasi speciaal van HONIG
    * 5 eetl. zoete ketjap
    * 1 eetl. kerrie
    * zout

Method

Step 1

Bereid de rijst zoals vermeld is op de verpakking. Snij kipfilet in kleine stukjes en doe het in een wokpan.

Voeg alle groente bij.  Als het gaar is voeg je 5 eetlepels ketjap toe en 1 eetlepel kerrie.

Doe de 2 pakjes nasi speciaal van Honig in een kannetje met heet water en laat het ff voor 5 min. staan. Daarna voeg je het bij de groente en kip in de wokpan.

Proef eerst of het wat meer zout nodig heeft en voeg het toe als het nodig is. Als alles gaar is voeg je de rijst bij de groente en meng alles door elkaar.  

Nou dames, eet smakelijk!

Maak lekkere frisse salade van sla tomaten en komkommer en snij de salade in kleine stukjes en voeg het bij de rijst toe op je bord. Heerlijk!

Deel dit recept met anderen

Comments (11)

  1. posted by Shnieula on 06-10-2005

    Waarom zijn mijn foto’s niet te zien?

  2. posted by Shnieula on 06-10-2005

    Ik wil ff wat wijzigen hoe kan ik dat doen?

  3. posted by MADAME CUISINE on 06-10-2005

    Ga naar je recept en klik onderaan op bewerk.

  4. posted by Shnieula on 06-10-2005

    ik zie het echt niet.

  5. posted by Tester on 06-10-2005

    Het niet kunnen wijzigen

    Shnieula, het had met iets anders te maken. We zijn nog aan het uitzoeken waar het aan ligt, maar het komt voor dat de auteur niet automatisch meegenomen wordt.
    Het is voor dit recept aangepast. Z’n de loempia’s ook van jou?

    Foto’s

    Bij de foto’s moet je gebruik maken van de url code die bij imageschack wordt gegenereerd.. Ik heb het even aangepast.

  6. posted by Shnieula on 06-10-2005

    Ik zie dat nu alles wel gewijzigd is. Terwijl ik niets heb gewijzigd heb.

    Zo wilde ik ‘m hebben.

  7. posted by Tester on 06-10-2005

    Dat klopt, ik was op de achtergrond bezig. In de code zie je nu welke code je kan gebruiken voor de foto’s

  8. posted by Rzinia on 06-10-2005

    hmmmm lekker shnieulaaaaaa

  9. posted by Nacira on 13-10-2005

    ziet er goed uit!

  10. posted by Oem Abdurrahman on 11-04-2006

    deze ben ik nu aan het maken, ik hoop dat het lekker is, ziet er wel heerlijk uit masallah!

  11. posted by Oem Abdurrahman on 11-04-2006

    Masallah hij is heerlijkkkk, vraagje Shnieula kan je deze rijst ook met zeevruchten maken of gernaaltjes, ik krijg bezoek in het weekend dacht msshien wel een ideetje deze rijst met gernalen en dan zo een grote dorade uit de oven erop leggen lijkt me echt lekker, wat denken jullie, zou dat kunnen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.