Loader

Linzenschotel met paprika

2005-10-05
  • Servings: 4
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 2 rode uien
    - 2 teentjes knoflook
    - 1 kleine winterwortel
    - 3 eetlepels olijfolie
    - 2 blikjes gekookte linzen (a 400 g)
    - 2 potten peperonata (a 190 g)
    - 100 g gemalen pittige kaas (bijv. grana padano)
    - 1 marokkaans (brood)

Method

Step 1

Ui en knoflook pellen en snipperen. Wortel schillen en in blokjes snijden. In braadpan ui, knoflook en wortel in olijfolie fruiten.

Linzen laten uitlekken.

Linzen en paprika toevoegen en schotel door en door verwarmen. Schotel met kaas garneren en met Marokkaans brood serveren.

Deel dit recept met anderen

Comments (5)

  1. posted by culimam on 07-02-2006

    Dit lijkt me erg lekker. Ga het zeker proberen.

  2. posted by mila9 on 30-03-2006

    sorry hoor maar wat is peperonata ??

  3. posted by OumAbdullah on 21-04-2009

    Klinkt heerlijk

  4. posted by sadiye on 23-04-2009

    wat zijn linzen?

  5. posted by sadiye on 23-04-2009

    sorry peperonate bedoel ik

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.