Linzenschotel met paprika
2005-10-05- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(4 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 2 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 kleine winterwortel
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 blikjes gekookte linzen (a 400 g)
- 2 potten peperonata (a 190 g)
- 100 g gemalen pittige kaas (bijv. grana padano)
- 1 marokkaans (brood)
Method
Step 1
Ui en knoflook pellen en snipperen. Wortel schillen en in blokjes snijden. In braadpan ui, knoflook en wortel in olijfolie fruiten.
Linzen laten uitlekken.
Linzen en paprika toevoegen en schotel door en door verwarmen. Schotel met kaas garneren en met Marokkaans brood serveren.
posted by culimam on 07-02-2006
Dit lijkt me erg lekker. Ga het zeker proberen.
posted by mila9 on 30-03-2006
sorry hoor maar wat is peperonata ??
posted by OumAbdullah on 21-04-2009
Klinkt heerlijk
posted by sadiye on 23-04-2009
wat zijn linzen?
posted by sadiye on 23-04-2009
sorry peperonate bedoel ik