Tagliatelle met kip en champignon roomsaus
2005-10-05- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(4.5 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - kipfilet
- 500 gr. champignons
- 2 grote uien
- tagiatelle (pasta)
- creme fraische
- geraspte kaas
- citroen
- peterselie
- boter
- olijfolie
- kipkruiden en event. andere kruiden
- knoflook
Method
Step 1
Was en snijd de kipfilet in reepjes of blokjes. Maak een sausje van olijfolie, citroensap, kipkruiden/andere kruiden, citroensap, knoflook (geperst)en ui in blokjes.
De kip laten marineren in dit sausje. Schijfjes champignons met klontje boter in een pan, crème fraische en kaas erbij.
Even laten koken en dan zout en peper naar smaak toevoegen. Niet vergeten af en toe te roeren! Tagiatelle in een pan met water laten koken en i.p.v zout kan je boullion gebruiken, dit geeft een extra smaakje aan de pasta.
Olijfolie in een wok, kip erin, peterselie erbij en eventueel kruiden. Als alles gaar is, serveer je alles op een aparte bord.
Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ook lekker Je kan ook groene of zwarte tagiatelle gebruiken dat is ook gezonder. Eet smakelijk!!
posted by Nacira on 22-11-2005
Heb foto toegevoegd.
posted by sami on 23-12-2005
dat lijkt mij zo lekker.