Loader

Grove tapenade van zongedroogde tomaten

2005-10-05
  • Servings: 2
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.3 / 5)

3.3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Grove tapenade van zongedroogde tomaten. Deze tapenade van zongedroogde tomaten is ook lekker om bij verschillende pastagerechten te geven. serveer en marokkaans of Turks brood bij

Ingredients

  • - 1 rode ui
    - 3 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
    - 250 g half gedroogde tomaatjes (bediening of potje gedroogde tomaatjes in olie)
    - 1 zakje verse basilicum (15 g)
    - 4 gegrilde paprika's (potje)
    - 1 eetlepel balsamicoazijn zout en peper

Method

Step 1

Ui pellen en grof hakken. In pan olie verhitten en ui ca. 5 minuten heel zachtjes fruiten.

Tomaten (indien potje gedroogde tomaten worden gebruikt, eerst laten uitlekken), afhankelijk van grootte halveren of in vieren snijden.

Basilicum grof hakken. Paprika's grof hakken.

Tomaten, basilicum, paprika's, azijn, zout en peper door ui scheppen en in mooi schaaltje opdienen. Serveren met stokbrood.

Deze tapenade van zongedroogde tomaten is ook lekker om bij verschillende pastagerechten te geven. serveer en Marokkaans of Turks brood bij

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.