Loader

Tonijnsteaks met tomatentapenade

2005-10-05
  • Servings: 4
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 6 eetlepels olijfolie
    - 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
    tonijnsteaks in olijfolie (140 g)
    - 1 komkommer
    - 1 winterpeen
    eetlepels sladressing bieslook (fles a 270 ml)
    eetlepels tapenade van zongedroogde tomaten

Method

Step 1

In koekenpan 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing goudbruin en gaar bakken.

In koekenpan rest van olie verhitten en tonijnsteaks 5 min. bakken. Met kaasschaaf komkommer en peen schillen en in dunne plakjes schaven.

Groenteplakjes voorzichtig met dressing mengen. Op elke tonijnsteak 2 el tapenade scheppen.

Tonijnsteak met aardappelschijfjes en salade serveren.

dit is echt lekker…dus uitproberen doe er wat heerlijke patatjes bij!

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.